Asiditesi Düşük Yöresel Kahve Sevenlerin Tercihi Guatemala Antigua Pastoral

31-03-2020 12:49
Asiditesi Düşük Yöresel Kahve Sevenlerin Tercihi Guatemala Antigua Pastoral

Espresso kahve tutkunlarının en sevdiği ve günün her saatinde lezzetle tüketebildiği kahve çeşitleri arasındadır. Espresso, İtalya'dan tüm dünyaya yayılmış en lezzetli kahve türlerinden biri olarak güne başlamanın da en güzel yollarından biridir. Espresso, tıpkı viski ya da şarap gibi kendine has damak kültürüne sahip bir içecektir. Kahve çekirdeklerinin yetiştiği konum, rakım özellikleri, rüzgar durumu ve coğrafi özellikler kahvenin aromasının belirlenmesini sağlar. Özellikle yöresel kahve çekirdekleri, kendine has özel aromaları sayesinde kahve severlerin mutlaka deneyimlemesi gereken lezzetleri ifade etmektedir. Asiditesi düşük yöresel kahve sevenlerin tercihi olan Guatemala Antigua Pastoral, bu anlamda en lezzetli aromaları sunan seçenekler arasında yer almaktadır.

Espresso Kahve


Espresso kahve kahve severlerin vazgeçilmez tutkusudur. Özellikle kaliteli kahve çekirdekleri ile hazırlanmış olan, kadife dokusu ile tüm duyulara hitap eden espresso kahvelerin kokusu, güne başlamanız için zihin açmaya da yetiyor. Espresso kahve seçerken, farklı damak tatlarına uygun olabilecek birbirinden farklı aromalar arasından seçim yapabilirsiniz. Bazı espresso kahve çekirdekleri karamel aroması ile ön plana çıkarken, bazı espresso çekirdekleri ise asiditesi düşük olmasıyla günlük olarak yumuşak içime sahiptir. Bu sayede sevdikleriniz ile sohbet ederken, yemekten sonra ya da gün batarken keyif yapmak için espresso kahveyi içebilirsiniz.

Guatemala Antigua Pastoral


Guatemala Antigua Pastoral yöresel kahve çeşitleri arasında en sevilen aromalara ev sahipliği yapmaktadır. Yüzde yüz arabica kahve olan Guatemala Antigua Pastoral, meyvemsi, sütlü çikolata aromasına sahip bir lezzettedir. Bu sayede de herkes tarafından beğenilen bir aromadadır. Düşük asiditesi dışında başlangıçla çiçekçi, turunçgiller ve elma notalarını deneyimleyebilirsiniz. Arka nota tatları ise vanilya ve çikolata ile ortaya çıkmaktadır. Guatemala Antigua Pastoral kahve çekirdeklerinde şekerli vanilya tatlılığı ve çiçeksi bir gövde bulunmaktadır. Özellikle tadım puanları ile ön plana çıkan Guatemala Antigua Pastoral, klasik Antigua kahvelerinden ayrı bir karaktere sahiptir.

Espresso Kahve Fiyatları


Espresso kahve fiyatları satın alacağınız kahve çekirdeklerine ve kahve kalitesine göre değişmektedir. Espresso kahve fiyatları için geniş fiyat aralıklarından bahsetmek mümkündür. Kahve çekirdeklerinin yetişme özellikleri, organik olup olmaması ve gramajı gibi detaylar espresso kahve fiyatları için belirleyici olmaktadır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.