Baristaların Temel Ekipmanlarından Biri Olan Sütlükler

23-10-2020 11:23
Baristaların Temel Ekipmanlarından Biri Olan Sütlükler

Kahve sütlüğü baristalar için en temel ekipmanlar arasında yer almaktadır. Özellikle filtre kahve servis ederken, şayet misafiriniz sütlü olarak sipariş etmesi durumunda kahve sütlüğü kullanmanız önemlidir. Bunun sebebi ise sütün filtre kahveye eklenmesi söz konusu olmamasıdır. Bu sebeple de sütü ayrı bir sütlükte servis etmeniz gerekir. Sütlük tasarımları yalnızca servis için değil, aynı zamanda latte art yapabilmesi için en önemli kahve ekipmanları arasında bulunmaktadır. Özellikle estetiğin sanatla buluştuğu latte artlar için doğru sütlük modelleri arasından seçim yapmanız gerekmektedir. Doğru ve kaliteli malzemelerden tasarlanmış olan sütlük modelleri; sütün yoğunluğunu ideal kıvama gelmesi için destek sağlayarak sunumunuzu bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Kalite bakımından istenen seviyede olmayan sütlükler kullanarak hazırlayacağınız kahvelerde sütün yumuşak kıvamı ve akışkanlığını oluşturmazsınız. Özellikle sütlüğün malzemelerinin uygun olmayan bir yapıda olması durumunda, aşınmış olan sütlüklerin çelik tadının süte geçmesine sebep olacaktır. Kalite bakımından yeterli ve üst segmentte olan sütlük modelleri her zaman sütün istenen kıvamda ve aromada olmasına destek sağlayacaktır. Baristaların temel ekipmanlarından biri olan sütlükler için hem servis hem de latte art için uygun kalitede ürünü sitemiz üzerinden bulabilirsiniz.

Sütlük Modelleri

Sütlük modelleri her bir işletme ve dükkan için önemli servis detaylarının başında gelmektedir. Özellikle bu sütlük modelleri hem servis için hem de latte art yapımında en çok tercih edilen ürünlerin arasında yer almaktadır. Sitemizden bulabileceğiniz farklı Sütlük modellerinin tamamı kaliteli ve üst segment olarak hazırlanarak sizlere sunulmuş ve beğeninize verilmiş ürünlerdir. Paslanmaz çelikten özel olarak tasarlanmış olan sütlük modellerimiz aracılığı ile cappucino ya da latte art yaparken hem zaman kazanacak hem de işlem sırasında keyifli bir deneyim yaşayacaksınız. Özellikle de servis için sütlük modelleri arasından seçim yapmak istiyorsanız, en güzel modellere sitemiz üzerinden karar verebilirsiniz.

Filtre Kahve Sütlük

Filtre kahve sütlük özellikle işletmeler için filtre kahve siparişi veren misafirler için en şık tasarımdır. Filtre kahveyi sütlü içmek isteyen her bir misafiriniz için filtre kahve sütlüğü kullanabilirsiniz. Filtre kahve süt beraber servis edilmemektedir. Bunun dışında sütü yanında servis etmeniz gerekir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.