Cafelerde Kullanıma Uygun ve Kullanışlı Kahve Fincanı Modelleri

24-02-2021 01:50
Cafelerde Kullanıma Uygun ve Kullanışlı Kahve Fincanı Modelleri

Kahve fincanı içtiğiniz kahvenin keyfini belirleyen bir üründür.Özellikle cafelerde kullanıma uygun ve kullanışlı kahve fincanı modelleri için doğru seçim yapmanız gerekmektedir. Kafeler için ilk önceli konu, fincanların istiflenebilir olmasıdır. Bu sayede depolama alanından tasarruf sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda fincanların kolay kolay kırılmaması için dayanıklı ürünler olması gerekmektedir. Kahve fincanları içtiğiniz kahve çeşidine uygun özelliklerde dizayn edilen fincanlardır. Kahvenin yoğunluğu, özellikleri, miktarı gibi ayrıntılara göre kahve bardaklarının boyutları ve özellikleri ile belirlenir. Bu sebeple de filtre kahve fincanında espresso içmek ya da Türk Kahvesi fincanında latte içmek söz mümkün değildir. Misafirlerinize her kahveyi, doğru fincanda servis etmeniz gerekmektedir. Bu kahve fincanları arasında keyfinize eşlik edecek en şık dizaynı olan ürünler elbette espresso kahve fincanları olmaktadır. Espresso, yapısı ve özellikleri gereği diğer kahve çeşitlerine kıyasla daha az ml olarak sunulur. Bu özelliği sebebiyle de espresso fincan kapasitesine göre dizayn edilir. Fincanın özellikle kahvenin ısısını da belirleyeceği için önem teşkil eden detaylar arasındadır.

Kahve Fincan Çeşitleri

Kahve fincan çeşitleri kahve çeşidine, yoğunluğuna, ısısına ve miktarına göre özel olarak dizayn edilmektedir. Latte, cappuccino ve espresso gibi kahve fincanları birbirinden farklı şekilde üretilen ve tasarlanan bardak çeşitleridir. Espresso fincanları da 60 ve 110 ml arasında değişen hacimlerde tasarlanan ürünlerdir. Mutlaka yüksek kalitede porselenden imal edilmelidir. Geleneksel ve kabul gören espresso fincan özelliği standart olarak bu özelliklerini de sergilemelidir. Özellikle kremasının ve köpüğünün muhafaza edilmesi için de kenarlarının kalın olarak üretilmiş olması dikkat etmeniz gereken en önemli husus olarak karşımıza çıkar. Porselen malzemelerden imal edilmiş olan kahve fincanları, kahvenin tüm ısının dengeli olarak fincanda bulunmasına destek sağlar.

Kahve Fincan Fiyatları

Kahve fincanı fiyatları fincanın kalitesine ve özelliklerine göre tasarlanmalıdır. Fincanın üretildiği malzemeler ve kalitesi fincanın özelliklerinin de ortaya çıkmasına destek olmaktadır. Kahve fincan fiyatları için sitemiz üzerinden en uygun fiyatlı ürünlere göz atabilirsiniz. Bu detaylar dışında özellikle espresso yudum yudum içilebilen bir kahve çeşidi olmadığı için tıpkı Türk kahvesi gibi daha ufak fincanlarda dayanımı yüksek şekilde tasarlanmalıdır. Bir ya da iki yudumda tüketilmesi gerekmektedir. Bu sebeple de espresso fincanının kalın olması, kahvenin içilebilir ısıya ulaşmasını sağlamak için de işlevsel bir özellikleri de taşır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.