En İyi Hassas Tartı Hangisi

29-04-2021 01:24
En İyi Hassas Tartı Hangisi

Hassas tartı, mükemmel kahveyi hazırlamanız için gerekli olan en önemli ekipmandır. Bu aşamada mükemmel kahvenin en önemli püf noktası, doğru ölçülerin kullanılmasıdır. Uluslararası kahve ölçüleri sayesinde kahvenizi en doğru ve lezzetli şekilde hazırlayabilirsiniz. Özellikle hassas tartılar zamandan ve iş yükünden tasarruf elde edip en lezzetli kahveleri hazırlamanız için gerekli desteği sunacaktır. Bu konunun yanı sıra uluslararası kahve ölçülerine uyarak kahve hazırlamanız işletmeler için müşterilerinizin her zaman beğenisini kazanmanızı sağlayacaktır. Bu durum özellikle yeni barıştalar için en önemli detayların başında gelir. Özellikle bazı yerel kahvelerin tadı, yalnızca belirli ölçülerde ortaya çıkar. Suyun ve kahvenin oranlarına dikkat ederek hazırlık yapmanız gerekmektedir. Bu hususta hassas tartı seçerken doğru ürünleri kullanmanız gerekmektedir. Hassas tartı, 3. Nesil kahvecilik alanında en popüler ürünlerin başında gelir. Taze ve lezzetli kahveleri hazırlamak için hassas tartı kullanabilirsiniz. SCAE tarafından kabul edilen evrensel kahve su oranı ise 7 gram kahveye 125 ml sudur. Bu ölçülere göre kahvenizi kolayca hazırlayabilirsiniz. Hassas tartı modelleri baristalar ve kahve severler tarafından en fazla şekilde tercih edilen barista ekipmanları arasında yer almaktadır.

Kahve Tartısı

Kahve tartısı kahveyi ideal ve uluslararası şekilde kabul edilen ölçülerde hazırlamanızı sağlar. Özellikle geleneksel kahve hazırlama tekniklerinde kaşık ayarlarını da kullanabilirsiniz. Kaşık ile beraber hassas şekilde kahve oranlarını ölçerek uluslararası bir tarifi kolayca hazırlamanız mümkün. Baristaların, en ideal kahve ayarını oluşturması için kaşık kahve tartısı da kullanması önemlidir. Kaşık kahve tartısı, kaşık tasarımında ve formundaki yapıya sahiptir. Taze şekilde öğüttüğünüz kahve çekirdeklerini tartarak kahvenizi misafirleriniz için kolayca hazırlayabilirsiniz. Bu kaşık kahve tartısı ile 300 grama kadar tartmaktadır. Tartı hassasiyetinin yüksek olması gerekmektedir. Bundan dolayı da her defasında aynı lezzette ve oranda kahveler hazırlamanız da mümkün.

Hassas Tartı Fiyatları

Hassas tartı fiyatları tartının donanımlarına, markasına ve kalitesine göre farklı fiyat aralıklarında satışa sunulmaktadır. Hata oranının sıfır olması ve duyarlılığının yüksek olması oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra dijital hassas tartı çeşitleri farklı donanımlarda tasarlanır. Kaşık tasarımında olan hassas tartı haricinde, dijital kahve tartılarına kadar birçok farklı hassas tartı çeşidi bulunmaktadır. Hassas tartı ile latte, cappuccino gibi kahveleri kolayca hazırlayabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.