Tatlı Erik ve Hafif Kakule Tatlarına Sahip Dengeli Bir Kahve Çeşidi

16-07-2020 13:51
Tatlı Erik ve Hafif Kakule Tatlarına Sahip Dengeli Bir Kahve Çeşidi

Colombia La Guamera yıkanmış kahve çekirdekleri arasında en kaliteli ve en lezzetli aromaları fincanınıza sunmaktadır. Bu kahve çekirdeklerinin aromasında yeşil elma, karamel, erik ya da kakule aromalarını yakalamanız da mümkün. Temiz ve dengeli bir bitişe sahip olan bu kahve çekirdekleri, Kolombiya dağlarının esintisini ve ferahlığını da sizlere sunuluyor. Özellikle çiftlik dağlardaki konumu sayesinde kahve çekirdeklerini kullanırken ferahlığı ve tazeliği de hissedebilirsiniz. Yüksek irtifada yetişen kahve çekirdekleri her zaman damaklarınızda temiz ve dengeli bir bitiş bırakmaktadır. Bu özelliği sayesinde de lezzet bakımından en üstün kahve çekirdekleri arasında bulunmaktadır.

Filtre Kahve Çekirdeği

Filtre kahve çekirdeği fincanınızdaki lezzeti belirleyen en önemli unsurdur. Filtre kahve çekirdeğinin içerdiği zengin lezzet notaları sayesinde fincanınızda birbirinden farklı aromalar yakalayabilirsiniz. Özellikle tatlı erik ve hafif kakule lezzetlerini fincanınızda bulundurmak istiyorsanız her zaman Colombia La Guamera tercih edebilirsiniz. Bunun dışında birbirinden zengin ve aromatik lezzetler arasından da damak tadınıza en uygun filtre kahve çekirdeğini tercih edebilirsiniz. Filtre kahve çekirdeği 50’den fazla aromaya ev sahipliği yapan doğal bir mucizedir. Fincanınızda Kolombiya esintilerini yakalayabilirsiniz…

Filtre Kahve Çeşitleri

Filtre kahve çeşitleri oldukça zengindir. Dünya üzerinden kahve çekirdeklerinin yetiştiği topraklar ve iklim için uygun sayılabilen birçok konum bulunmaktadır. Her konumun toprak özellikleri, rüzgarı ve kahve tarlalarının çevresinde yetişen diğer sebze-meyve çeşitleri filtre kahve çeşitleri için belirleyici olmaktadır. Kahve çekirdeklerinin yetişme şekli (organik olup olmadığı, kahve çekirdeklerinin kurutulma ve yıkanma yöntemleri, yetişme sırasında tarım ilacı kullanılıp kullanılmadığı vb.) kahve tarlasının rüzgar özellikleri, iklim özellikleri, denize yakın olup olmadığı gibi birçok detay filtre kahve çeşitleri bakımından belirleyici olmaktadır.

Filtre Kahve Fiyatları

Filtre kahve fiyatları satın alacağınız kahve çekirdeklerinin özelliklerine göre belirlenmektedir. Yöresel ve organik kahve çekirdekleri, marketlerde satışa sunulan fabrikasyon kahve çekirdeklerinden çok daha farklı fiyat skalasına sahiptir. Tatlı erik ve hafif kakule tatlarına sahip dengeli bir lezzet arıyorsanız, bu aromayı yakalamak için hem uygun fiyatlı hem de lezzetli Colombia La Guamera kahve çekirdeklerini tercih edebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.