Yoğun Kakao ve Karamel Aroması Sevenler için Brazil Golden Ceremony

06-03-2020 11:08
Yoğun Kakao ve Karamel Aroması Sevenler için Brazil Golden Ceremony

Brazil kahve aroması ve lezzeti ile kaliteli kahve çekirdekleri ile kahve yapmaya önem veren kahve tutkunlarının birinci tercihidir. Brazil kahve çekirdeklerini diğer kahve çekirdeklerinden ayıran en önemli fark ise yoğun kakao ve karamel aromasıdır. Brazil kahve çekirdeğinin en önemli özelliği ise dengeli asiditesi olmaktadır. Özellikle hoş bir kokuya sahip olan Brazil kahve çekirdeklerinde kakao ve çikolata tonları ön plana çıkmaktadır. Pürüzsüz gövdeye sahip olan dengeli içimli yapısı sayesinde özellikle Türk Kahvesi sevenler için en ideal seçim olacaktır. Brazil kahve çekirdekleri arasında sitemiz üzerinden yöresel, single origin kahve çekirdeği olan Brasil Golden Ceremony çekirdeklerini deneyebilirsiniz. Yüzde yüz Arabica kahve çekirdekleri ile size sunulan bu kahve çekirdekleri Brezilya Mogiano bölgesinde ortalama 800-1200 mt. Rakımda yer alan bölgeden elde edilen kahve çekirdeklerinden elde edilmiştir. Bu bölgeden elde edilen kahve çekirdekleri, espresso için en uygun kahve çekirdekleridir. Yoğun kakao ve karamel aromalarına sahiptir. Güne güzel ve enfes başlangıçlar için en ideal kahve çekirdeği seçimi Brazil Golden Ceremony olacaktır.

Espresso Kahve


Espresso kahve tüm dünyada en çok tercih edilen kahve çeşididir. Espresso kahve, ince şekilde öğütülen kahve çekirdeklerinin sıcak ve basınçlı sudan geçirilerek hazırlanmasını ifade etmektedir. İtalya'dan tüm dünyaya yayılmış olan espresso kahveler, diğer tüm kahve çeşitlerinin de temelini oluşturmaktadır. Espresso kahvenin lezzetli olması için birçok detaya dikkat edilmesi gerekmektedir. Espresso kahvenin ideal seviyesinde olması için kahve çekirdeklerinin ince şekilde ve taze olarak öğütülmesi gerekmektedir. Ancak inceliğin portafilterı tıkayacak şekilde olmaması gerekmektedir. Başarılı bir espresso kahve için kahve çekirdeklerinin kalitesi olması gerekmektedir. Bu sayede kahve hazırladıktan sonra kahvenin formu koyu renkte, hafif yoğun ve güzel bir köpük ile oluşur. Espressonun kokusu, köpüğü, tadı ve kıvamı kalitesini anlamamız için en önemli ipuçlarını ifade etmektedir. Espressonun doğal ve kadifemsi bir köpüğünün olması gerekmektedir. Bu köpüğün oluşması için kahve çekirdeklerinin kaliteli olması gerekmektedir.

Espresso Kahve Fiyatları


Espresso kahve fiyatları satın alacağınız kahve çekirdeklerinin kalitesine göre değişmektedir. Kahve çekirdeklerinin organik, yöresel ve doğal olması aromasını direkt olarak etkilemektedir. Farklı fiyat aralıklarında espresso kahve çekirdeklerini sitemizden bulabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.