Espresso Kahve Fincanı Çeşitleri

22-12-2020 12:47
Espresso Kahve Fincanı Çeşitleri

Kahve fincanı, kahvenin keyifli molasında önemli bir detaydır. Her kahve çeşidinin kendine has bardağı bulunur. Türk kahvesi, latte, soğuk kahveler ya da espresso kahve çeşitleri, kahve formunun özelliklerine ve içeriğine göre özel fincanlarda tüketilmelidir. Espresso kahve fincanı çeşitleri de espresso kahvenin kendine has formu ve ölçüsüne göre özel olarak tasarlanmış ürünlerdir. Espresso, oldukça geleneksel bir kahve çeşididir. Bundan dolayı da sunumunun geleneksel olması beklenir. Genellikle bu fincanlar, diğer fincan çeşitlerinden daha küçük olduğu için geleneksel serviste, servis etmeden önce ısıtılmaktadır. Bu şekilde servis edilmesi durumuna karşı olarak da fincanı önceden ısıtmaya dayanıklı, kaliteli ürünler olmalıdır. Fincan kenarları espresso kahve bardağında daha kalındır. Bunun sebebi ise kahve sıcaklığını daha rahat şekilde muhafaza edebilmesini sağlama amacıdır. Öte yandan espresso kahve, doğal olarak köpüklü bir kahvedir. Bu köpüğün korunması için ve kahve aromasının daha kalıcı olması için de kahve fincanının lale şeklinde olması tercih edilir.

Espresso Fincanı

Espresso fincanı genellikle 60 ve 110 ml arasında değişen hacimlerde üretilmektedir. Mutlaka yüksek kalitede porselenden üretilmiş olması gerekir. Geleneksel ve kabul gören espresso fincan özelliği bu şekildedir. Özellikle kremasının ve köpüğünün korunması için de kenarlarının kalın olarak üretilmesi söz konusudur. Porselen malzemelerden imal edilmiş olan kahve fincanları, kahvenin tüm ısının dengeli olarak dağılmasına imkan tanıyacaktır. Bu hususun yanı sıra özellikle fincan seçiminde bir diğer önem konu fincan şekli olmaktadır. Porselen fincanların yuvarlak şekilli olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra kalın malzemelerin ötesinde, kaliteli porselenden üretilmesi gerekmektedir. Espresso kahve fincanları birçok farklı renkte üretilebilmektedir. İşletmeniz için kahve fincanı çeşitleri arasından seçim yapacaksanız mutlaka istiflenebilir olan modellere göz atmanız gerekmektedir. Bu sayede kahve fincanları için yer problemi yaşamadan sorunu çözebilirsiniz.

Espresso Kahve Fincanı

Espresso kahve fincanı için farklı renk seçenekleri mevcuttur. Bu renk seçenekleri arasından tarzınıza ve stilinize en uygun modele karar verebilirsiniz. Espresso fincanı için sizi yansıtan ve kahve keyfinizi arttıracak klasik ve modern çizgilerin birleştiği ürünler için sitemize göz atabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.