Espresso Perfetto Cafe Miscela ile Tek Kahve 5 Lezzet

22-01-2020 14:08
Espresso Perfetto Cafe Miscela ile Tek Kahve 5 Lezzet

Espresso kahve birçok farklı aromaları ve notaları bir arada bulabileceğiniz en eşsiz kahve çekirdekleri arasında bulunmaktadır. Espresso Perfetto ile tek kahvede 5 farklı aroma keşfetmek için Cafe Miscela'yı deneyimleyebilirsiniz. İtalyan bir kahve lezzeti ve deneyimi yaşamak için tercih edebileceğiniz Cafe Miscela İtalyan kahve lezzetlerini deneyimlemenizi sağlayacaktır. Espresso Perfetto için özel olarak hazırlanmış olan ve taze şekilde kavrulan Cafe Miscela kahve çekirdekleri, yumuşak bir içime sahip olmasıyla ön plana çıkmaktadır. Özellikle doygun bir lezzet arayan ancak yumuşak aromaya sahip kahvelerden hoşlanan kahve severler için en ideal kahve seçimlerinden biridir. Bu kahve çekirdeklerinin harmanı Hindistan, Kamerun, Brezilya ve Meksika olmaktadır. Yüzde 75 Arabica ve yüzde 25 Robusta karışımı olan bu kahve çekirdekleri, en lezzetli kahve aromalarını deneyimlemenizi sağlayacaktır.

Espresso Kahve


Espresso kahve çekirdekleri arasında bulunan ve 5 farklı lezzeti tek bir finca bulabileceğiniz kahve çeşitlerinin başında Cafe Miscela gelmektedir. Kendine has yumuşak dokusunun yanı sıra aroması ile ön plana çıkan bu kahve çekirdekleri özellikle espresso, cappuccino, cafe latte ve latte machiato için de mükemmel bir temel oluşturuyor. Özel olarak İtalya'da harmanlanmış ve kavrulmuş olan bu kahve çekirdekleri, yumuşak aromasıyla kahve severlerin en çok tercih ettiği ve İtalyan lezzetleri bir arada sunan modellerin başında gelmektedir. Doygun ve uyumlu bir lezzete sahip olan Cafe Miscela, özellikle tüm espresso kahve makinelerinde ideal şekilde hazırlanmaktadır. Espresso kahve severlerin en çok tercih ettiği kahveler arasında elbette İtalyan kahveler gelir. Özel olarak İtalya'da harmanlanan ve İtalya'nın eşsiz kahve kültürü ile buluşan bu kahve çekirdekleri, birçok damak tadına da uygundur. Sizlere sunulan tüm bu kahve çekirdekleri organik ve tarım sertifikasına sahip şekilde dizayn edilmektedir. Bu detayların dışında bu kahve çeşitlerinin tamamında ürün kalitesi üst seviyede olmaktadır. Cafe miscela üreticiler için adil ticaret kurallarının geçerli olmasını da sağlamaktadır.

Espresso Kahve Fiyatları


Espresso kahve fiyatları satın alacağınız kahve çekirdeklerine göre değişmektedir. Kahve çekirdekleri ne kadar kaliteli olursa, deneyimleyeceğiniz kahve lezzeti de bu denli kaliteli olacaktır. Kahve fiyatlarını belirleyen bir diğer önemli konu ise elbette gramajı olmaktadır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.