Espresso Severler İçin Yeni Bir Kahve Çeşidi

23-11-2020 10:36
Espresso Severler İçin Yeni Bir Kahve Çeşidi

Alaska Blend en yeni ve en sevilen kahve çekirdekleri arasında bulunmaktadır. Boz ayıların en çok yaşadığı eyalet olan Alaska’dan ismini alan Alaska Blend, espresso sevenler için en çok tercih edilen ve en dengeli lezzetlerin başında gelmektedir. Güney ve Orta Amerika kahve çekirdeklerinden oluşan bu harman birçok farklı lezzetin dengesini ortaya çıkarmaktadır. Özellikle içerisindeki Brezilya’dan gelen kahve çekirdeklerinden aldığı yer fıstığı ve kakao aromaları ön plana çıkmaktadır. Kolombiya’dan gelen baskın karamel notaları ve yoğun gövdesi ile sizlere muhteşem bir lezzet sunuyor.

Alaska Blend Kahve

Alaska blend kahve espresso severler için en yeni aromaların başında gelmektedir. Grizzly Coffee Roasters Co.’nun ilk harmanı olarak sizlere sunulmuştur. Adını d Boz ayıların en çok yaşadığı eyalet olan Alaska’dan alarak adına yaraşır ferahlığı sizlere sunmaktadır. Espresso severlere mümkün olan en dengeli kahveyi oluşturmak için en özel formüller kullanılarak hazırlanmıştır. Alaska Blend kahve en sevilen kahve çeşitleri arasında kendine yer bulmuştur. Güney ve Orta Amerika Kahvelerinden oluşan bu harman; Brezilya’nın sunduğu Yer Fıstığı ve Kakao, Colombia’nın sunduğu baskın Karamel ve Asidite ile Costa Rica’nın sunduğu Sütlü Çikolata ve Yoğun Gövdesini sizlere en dengeli şekilde sunan kahve çeşitleri arasındadır.

Kahve Çeşitleri

Kahve çeşitleri her coğrafyaya, her iklime ve her yöreye özgü olarak değişmektedir. Bu sebeple de binlerce çeşit kahve aroması ve kahve çekirdeği bulunmaktadır. Bu sebeple de her damak tadına uygun bir kahve çeşidi bulmak mümkün olmaktadır. Espresso severler için birbirinden farklı kahve aromaları arasından sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz. Alaska Blend en dengeli kahve çekirdekleri arasında yer almaktadır. Kolombiya kahve çekirdekleri de içerisinde bulunmaktadır. Bu kahve aromasında fındık ve çikolata notalarının baskın olduğunu da anlayabilirsiniz. Başka bir yandan kahve çekirdekleri tüm espresso makinelerinde hazırlanabilmektedir. Bir diğer popüler kahve çekirdeği ise Endonezya kahvesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Endonezya ülkesi genel olarak kahve üretiminde 4. Sırada olan ülkedir. Kahve lezzeti oldukça baskın ve hoş aroması ile tercih edilir. Meyve ve toprak notalarını bu çekirdeklerden alabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.