Estetik ve Çevre Dostu Bir Kahve Fincanı Olan Huskee Cup Modelleri

23-09-2020 14:36
Estetik ve Çevre Dostu Bir Kahve Fincanı Olan Huskee Cup Modelleri

Espresso fincanı kendine has özel tasarımı ile sizlere sunulmaktadır. Özellikle estetik ve çevre dostu kahve fincanı olan Huskee cup modelleri, espresso için özellikle tercih edilmektedir. Bu fincanların 94 santigrat gibi yüksek ısılara da dayanıklı olabilmesi en geleneksel kahve lezzetlerini ortaya çıkarmanız için tercih edebileceğiniz ürünlerdir. Öte yandan geleneksel espresso sunumunda fincanın da ısıtılması gerektiği için fincanın buna göre dayanıklı olması göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Bu detayların ötesinde ise espresso yudum yudum içilmediği için de tasarım buna göre yapılır. Bir ya da iki yudumda tüketilmesi gereken bir kahve çeşidi olmaktadır. Bu özelliğinden dolayı da espresso fincanının kalın olması, kahvenin içilebilir ısıya ulaşmasını sağlamak için de işlevsel bir özellik taşımaktadır. Yeterli kalınlığa sahip olması bu aşamada oldukça önemlidir.

Kahve Fincan Çeşitleri

Kahve fincanı çeşitleri içtiğiniz kahve çeşidine göre değişmektedir. Standart bardak çeşitlerine ile karşılaştırıldığında özel kahve çeşitlerinin kullanıldığı kahve fincanları birbirinden farklı tasarımlara sahiptir. Kahvenin yoğunluğu, özellikleri, miktarı gibi ayrıntılara göre kahve bardağının tasarımına etki eden en önemli detaylardır. Bu sebeple de filtre kahve fincanında espresso içilmesi söz konusu olmaz. Bu fincanların başında da espresso ve latte kahve fincanı gelmektedir. Espresso ve latte kendilerine has bir yoğunluğu olan kahve çeşitleridir. Özellikle espresso yapısı ve özellikleri gereği diğer kahve çeşitleri ile kıyaslandığında en özel kahvedir. Bu özelliği ile espresso fincan kapasitesine göre özel olarak tasarlanmaktadır. Fincan, kahve ısısını korumaya da destek sunar. Bundan dolayı da fincan kalınlığı kahve fincanı seçerken önem teşkil eden detaylar arasındadır. Kahvenin sıcaklığını muhafaza etmesi için fincan kenarları kalın olarak espresso fincanı için dizayn edilmektedir. Köpüğün kahve bitimine dek makul bir seviyede kalmasını sağlamak ve kahve aromalarının ortaya çıkmasına destek olmak için fincanlar lale biçiminde dizayn edilebilir.

Kahve Fincan Fiyatları

Kahve fincanı fiyatları fincan özelliklerine ve tasarımlarına göre farklı özelliklerde sunulmaktadır. Geleneksel espresso fincan özelliği ise porselen olmaktadır. Porselen olup olmaması da fiyatlar konusunda belirleyici olmaktadır. Porselenin kaliteli olması oldukça önem teşkil etmektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.