Kahve Demleme Yöntemleriniz için Kullanabileceğiniz Hario Cam Server

25-01-2021 16:41
Kahve Demleme Yöntemleriniz için Kullanabileceğiniz Hario Cam Server

Hario cam server, kahve demleme yöntemleriniz için kullanabileceğiniz ürün gruplarının başında gelmektedir. Hario, genel olarak yeni nesil kahve kültürü kapsamında en yaygın şekilde tercih edilen ürünler arasında bulunmaktadır. Özellikle de 3. Nesil kahve kültüründe kahve yapımı oldukça farklı adımlarla hazırlanmaktadır. Hario V60 da farklı demleme yöntemleri arasında en yaygın şekilde kullanılan formudur. Hario firması genel olarak özünde laboratuvar ekipmanları üreten bir marka olarak bilinmektedir. Ancak zaman içerisinde bu ekipmanların kahve demlemek için en ideal ekipman olduğu da anlaşılmıştır. Hario V60 modeli de özel filtresi ile çalışarak kahve demlemektedir.

Hario Cam Demlik

Hario cam demlik ürünleri oldukça dayanıklı, uzun ömürlü ve insan sağlığı için en ideal ekipmanların başında gelir. Cam demlikler, doğal ve kaliteli malzemelerden özen olarak üretilmektedir. Bu sayede kahvede kullanılan suyun aynı zamanda minerallerini de koruması mümkün olmaktadır. Bu ayrıntının yanı sıra Hario V60’ın demleme süresi diğer yöntemlere daha kısadır. Bunun en önemli sebebi ise Hario V60 filtresinin daha hızlı bir yapıda olmasıdır. Hario V60 ekipmanında ise sıcak su Hario’nun her alanından süzülme özelliğine sahiptir. BU sebeple de eğer hızlı bir demleme yöntemi istiyorsanız Hario V60 tercih edebilirsiniz.

Hario Cam Sürahi

Hario cam sürahi kahve demleme ekipmanları arasında, kullanılan cam malzemesi sayesinde insan sağlığı için en ideal ekipmanların başında gelmektedir. Özellikle kahve demleme ekipmanları arasında olan Hario yönteminde 100 mL suya 7 gram öğütülmüş kahve çekirdeği kullanarak kahvenizi hazırlanan, oldukça konforlu ve basit bir sistemdir. Kahve çekirdeklerinin iri öğütülmüş olması bu demleme yöntemi için anahtar konudur. Hario V60 için ise 100 mL suya 6 gram kahve çekirdeği kullanmanız kafi bir orandır. 6 gram orta boy öğütülmüş kahve çekirdeği kullanarak demleme işlemlerinizi kolayca tamamlayabilir ve cam sürahiden gelen, mineralleri korunmuş bir su ile hazırlanan kahvenin farkına varabilirsiniz. Demleme yöntemlerinin en önemli farkı ise kahve çekirdeklerinin öğütülme oranı olduğu için bu demleme tekniğinde öncelikli olarak kahve çekirdeklerine önem göstermeniz gerekmektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.