Kaliteli Espresso Makineleri ile Lezzet Farklarını Yaşayın

29-01-2019 15:46
Kaliteli Espresso Makineleri ile Lezzet Farklarını Yaşayın

Espresso kahve makinesi, doğru ayarlarda kullanıldığı zaman baristalar tarafından mükemmel lezzetleri içeren kahvelerin hazırlanmasında en önemli araçlardan biridir. Aynı kahve, farklı özelliklerde espresso makinelerinde yapılırsa oldukça farklı aromalar ve tatlar verebilecektir. Doğru ısı ve basıncı sağlayabilen kahve makinelerinde yapılan espressolar; kahvenin aromasını içeceğe aktarabilirler. İyi bakımı yapılmış ve temiz tutulan bir espresso kahve makinesi sayesinde mükemmel espressolar veya espresso bazlı içecekler yapılabilir. 

Espresso kahve makinesi günümüzde sıkça kullanılan kahve makinelerinden biri olarak evlerde, ofislerde, işletmelerde ya da kafelerde farklı özelliklerde ve farklı donanımlarda kullanılmaktadır. Genel itibari ile espresso makineleri doğru kullanım şartı ile oldukça uzun seneler, ilk günkü performansı ile lezzetli kahveler yapmak için kullanılabilir. Elbette aynı kahve makinesini bu denli uzun bir süre kullanmak için kaliteli espresso makinesi tercih edilmelidir. Kaliteli, doğru kullanım özelliklerine ve kurallarına uyularak bakımı yapılan kahve makineleri, temizliği düzenli olarak yapılırsa çok uzun yılar boyunca, ilk günkü performansı ile kullanılabilir.

Espresso Kahve Öğütücüsü

Espresso kahve öğütücüsü de lezzetli ve taze kahveler için en önemli araçlardan birisi. Kahve makinesinden sonra kahvenin lezzetini etkileyen önemli bir detaydır. Kaliteli, doğru ve kullanışlı bir espresso kahve öğütücüsü sayesinde taze kahveler her zaman tüketilebilir. Kahveler çekirdek halinden öğütüldükten yaklaşık olarak yarım saat sonra tazeliğini kaybetmeye başlamaktadır. Bundan dolayı da taze kahve içmek için, kahve içmeden önce çekirdeklerin öğütülmesi ve yeni öğütülmüş kahvelerden kahve yapmak her zaman için en lezzetli seçim olacaktır.  Eğer evde kullanmak için espresso kahve öğütücüsü kullanacaksanız, ufak boyutlarda, ortalama 50 mm. disklere sahip öğütücüler yeterli olacaktır.

Espresso Makine Fiyatları

Espresso makine fiyatları tercih edilen espresso kahve makinesine göre değişmektedir. Espresso kahve makinesinin büyüklüğü, tipi ( işletmeler için mi yoksa ev tipi makineler mi ), özellikleri, donanımı, makinenin üretildiği malzemelerin kalitesi ve hatta marka imajı bu aşamada espresso makine fiyatları için belirleyici olan unsurların başında gelmektedir. Espresso makine fiyatları için araştırma yaparken göz önünde bulundurmanız gereken başlıca unsur; makinenin kullanım süresi ve performansı olmalıdır. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.