Modern ve Şık Tasarıma Sahip Kettle Modelleri

23-09-2020 11:34
Modern ve Şık Tasarıma Sahip Kettle Modelleri

Su ısıtıcı modelleri hem işletmeler hem de evler için vazgeçilmez mutfak gereçlerinin başında gelir. Özellikle mutfak tezgahında sürekli duran bir demirbaş olarak, işlevselliği dışında modern ve şık tasarıma da sahip olması oldukça önemlidir. Modern ve şık tasarıma sahip kettle modelleri arasından seçim yaparken, su ısıtıcısının hem kaliteli olmasına hem de kısa sürede suyu ısıtmasına önem vermeniz gerekmektedir.

Kettle Modelleri

Kettle modelleri kullanım amaçlarınıza göre farklı materyallerden ve farklı donanımlardan hazırlanmaktadır. Özellikle cam su ısıtıcıları hem tasarımları hem de suyun kaynama derecesini göstermesi ile tercih edilmektedir. Cam su ısıtıcı modelleri en sağlıklı modeller arasında yer almaktadır. Saf ve doğal camdan üretilen bu ısıtıcı tasarımları, mineralli suyun özelliklerini korumasına da olanak tanımaktadır. Ancak cam su ısıtıcısı tercih ederken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar söz konusudur. Özellikle cam su ısıtıcısının termal şoklara dayanıklı olması gerekmektedir. Öte yandan kirece karşı dayanıklı olan cam su ısıtıcılarını da tercih etmeniz önem teşkil etmektedir. En sağlıksız ve tercih edilmesi önerilmeyen ısıtıcı çeşitleri ile plastik olan modellerdir. Bu modeller çok daha uygun fiyatlara satışa sunulsa dahi kısa sürede plastik ögelerin suya karışmasına ve sağlık için olumsuz etkilere yol açacaktır. Paslanmaz çelik su ısıtıcı modelleri ise en dayanıklı olan tasarımlardır. Özellikle farklı tasarımları ile her mutfak temasına uygun bir yapıya da sahiptir. Hızlı ısınmasının yanı sıra kolay temizlik için de paslanmaz çelik gövdeli su ısıtıcısı modellerini tercih edebilirsiniz. Su ısıtıcı modelleri arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken başlıca konu ise ısıtıcının geniş ağızlı bir yapıya sahip olmasıdır. Bu sayede temizlenmesi çok daha kolay olacaktır. Aynı zamanda tabanı dönen su ısıtıcıları sayesinde farklı konumlardan da ısıtıcıyı kullanarak, işletmenizde zaman kaybını engellemeniz mümkün. Su ısıtıcısının kireç çözücü filtreye sahip olması oldukça önemlidir. Kaliteli, dayanımı yüksek ve sağlık ön planda tutularak tasarlanan su ısıtıcı çeşitleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Kettle Fiyatları

Kettle fiyatları satın alacağınız ürünün tasarlandığı malzemelere göre değişmektedir. Plastik, çelik ya da cam ısıtıcılar farklı fiyat aralıklarında satışa sunulur.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.