Profesyonel Baristaların Kullandığı Ekipmanlar

24-02-2021 10:02
Profesyonel Baristaların Kullandığı Ekipmanlar

Barista ekipmanları, kahve yapımında mükemmeli yakalamak için baristaların en büyük yardımcısıdır. Kahve makinelerinden, kahve posalarının biriktiği alana kadar tüm detaylar barista ekipmanları kapsamındadır. Kahve kepçesinden, espresso makinesine dek birçok ürün barista malzemeleri olarak en iyi kahvenin yapımı için bir bütündür. Özellikle kahve kepçesi gibi basit görünen bir malzeme bile, kahve yapımında lezzeti ve süreci belirleyen bir ekipmandır. Bu ürünler özellikle geniş tutma kulpu haricinde bir kiloluk tartma potansiyeline de sahip olmaktadır. Kahve makineleri, filtre ve espresso kahve yapımında tercih edebileceğiniz en büyük yardımcılarınız arasında yer almaktadır. Barista malzemeleri en lezzetli ve mükemmel oranlarda kahveyi hazırlamak için baristanın hızlı, temiz ve ideal çalışma ortamının oluşmasını sağlar. Bu özelliğinin ötesinde baristanın hızlı şekilde çalışmasını da destek sunar. Barista ekipmanları, kahve tezgahında mevcut olan bütün ekipmanlardan, kahveyi hazırladığınız tüm ürünleri iyi kahve hazırlamak üzerine doğru ve kaliteli şekilde seçmeniz gerekir. Doğru ve lezzetli kahve hazırlamak için kullandığınız barista ekipmanlarının kaliteli olması ve insan sağlığına uygun malzemelerden üretilmiş olması oldukça önem teşkil etmektedir. Özel barista ekipmanları ile özellikle kahvelerinizi en kolay ve pratik şekilde kahve ekipmanları ile hazırlayabilirsiniz.

Barista Malzemeleri

Barista malzemeleri baristanın tecrübesine ve tercihlerine göre farklı şekillerde tasarlanır. Her baristanın el alışkanlıkları, konforlu kullanım tercihleri oldukça farklıdır. Bu sebeple de tamper modellerinden sütlük ürünlerine kadar birçok barista ürün modelleri oldukça zengin çeşitlilikte üretilmektedir. Bazı baristalar daha ağır tamper modellerinde daha hızlı çalışır, bazı barıştalar ise sütlük için ağzı daha geniş modelleri tercih eder, bazı barıştalar ise daha hafif ve taşınabilir tamper çeşitlerini kullanmayı tercih etmektedir. Bundan dolayı da çok sık kullanacağınızı bilerek, uzun vadede kullanım avantajına sahip olan modeller arasından barista malzemelerine karar vermeniz önemlidir. Profesyonel barista tamper çeşitleri arasında da bu özelliği karşılayacak olan paslanmaz çelik malzemeler arasından seçilmektedir. Bu özelliklerin dışında özellikle kalıp döküm paslanmaz çelikten üretilmiş olan bu tamper mükemmel dengeyi sağlar. Bu modeller de barıştalar tarafından yaygın şekilde tercih edilmektedir.

Barista Kahve Ekipmanları

Barista kahve ekipmanları için sitemiz üzerinden tamperlere, tamper matlarına, barista bakım ve temizlik ürünlerine, hassas tartıya, kahve atık kabına, kahve kavurma ekipmanlarına, sıcak su dispenser ürünlerine ulaşabilirsiniz. Malzemeleri her zaman yanınızda tutabileceğiniz kahve önlükleri ve baristanın ihtiyaç duyabileceği her türlü ekipmana sitemiz üzerinden en uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.